Gezocht: Groepsbegeleider

 

 

Scouting AROODA biedt kinderen van 5 tot en met 21 jaar een gezellige en uitdagende vrijetijdsbesteding.

Ben jij op zoek naar een waardevolle invulling van je tijd? Hou je van avontuur en draag je graag bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien 1 tot 4 uur per week bereid om bij te dragen aan onze continuïteit, gezelligheid en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Happiness Manager, Groepsbegeleider M/V (vrijwilliger)

Als groepsbegeleider zit je in het groepsbestuur als ‘vertegenwoordiging’ van de teams en onderhoud je de contacten tussen het bestuur, de praktijkbegeleider en de leiding. Je werkt nauw samen met de praktijkbegeleider.

Je functie

Je houdt je bezig met de relaties tussen de groep en de leiding en de leiding onderling. Je zet je in als er zaken niet lekker lopen. Kortom het aanspreekpunt binnen het bestuur voor vrijwilligersbeleid van de groep. Je zit in het groepsbestuur als ‘vertegenwoordiging’ van de teams. Je bent de aanjager van het vrijwilligersbeleid binnen het bestuur, je hebt een signaalfunctie. Jij maakt je hard voor het vinden, binden, boeien en laten groeien van alle kaderleden. Je bent degene die voorspelt hoe de samenstelling van de groepen volgend jaar gaat worden en geeft samen met leiding en bestuur vorm aan de behoeftes van de groepen die je signaleert. Samen met de overige bestuursleden houd jij je ook bezig met de werving van nieuwe vrijwilligers en leden. De praktijkbegeleider is verantwoordelijk voor de vak ontwikkeling van de leiding en de groepsbegeleider voor het welzijn. Daarom werken jullie nauw samen met elkaar.

Je bagage

Om je kerntaken als groepsbegeleider goed uit te kunnen voeren, ben je minimaal 23 jaar en sta je achter de doelstelling van scouting. Je bent lid (of bereid dat te worden) van Scouting Nederland, van onbesproken gedrag, waardoor je een VOG kunt overleggen. Je bent bereid je voor deze functie in te zetten te werken aan je eigen kwalificatie/ deskundigheid.  Je bent van nature een sociaal handig mensen-mens.

 Je beloning

Het onderdeel zijn van en bijdragen aan een gezonde en gezellige vereniging vol stoere, gezellige en eigenwijze meiden en vrijwilligers van hetzelfde kaliber. Daarnaast het vergroten van je management ervaring. Maar bovenal een plezierige en waardevolle besteding van je vrije tijd.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emile van der Voorst tot Voorst Zie ook de website: www.arooda.nl

 

Vacature – Happiness Manager_Groepsbegeleider

Your comment