Lidmaatschap

Alleen voor stoere meiden?

Scouting? Alleen voor stoere meiden? Nee hoor! Scouting is voor iedereen. Bij scouting mag iedereen zichzelf zijn en kan iedereen zichzelf zijn. Of zij nu in haar gescheurde broek en te grote shirt komt of dat voor zij de deur uit gaat nog even snel haar mascara bijwerkt. Voor iedere meid is er een plek bij onze groep!

 

Scouting leuk voor uw dochter?

Is scouting leuk voor uw dochter? Dat is altijd een lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Maar wij snappen ook dat u misschien denkt: “Ik weet het niet helemaal”. Daarom hebben wij de mogelijkheid voor proefopkomsten  in het Clubhuis van Arooda in Dordrecht en met regelmaat is er een Girlpower event zodat u en uw dochter kennis kunnen maken met de verschillende facetten die scouting te bieden heft.

 

Wat doe je dan bij scouting?

Nou, eigenlijk van alles wat! Wij gaan veel naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samenspelen. Wij kunnen de ene week een kampvuur leren stoken en de week erna gaan wij aan de slag met papier, glitters en lijm. Wij zingen liedjes, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren onze grenzen aangeven, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting Arooda draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van meiden.